Jõuluaegsed automakkide vargad lõhkusid rohkem, kui tulu said

Hans Väre
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Automakke varastanud noored tekitasid sõidukite omanikele rohkem kahju lõhkumise kui vargusega.
Automakke varastanud noored tekitasid sõidukite omanikele rohkem kahju lõhkumise kui vargusega. Foto: Toomas Huik / Postimees

Viljandi kohus mõistis kokkuleppemenetlusega süüdi 24-aastase Mattis Kruusimaa ja tema alaealise kuriteokaaslase, kes tungisid mullu detsembri lõpul viie päeva jooksul nelja autosse ning varastasid sealt automakke ja muud kättejuhtuvat. 

Esimesena, ööl vastu 18. detsembrit, jäi varastele ette Toyota Avensis, millest nad said 250-eurose lõhkumise hinnaga 50-eurose maki.  

Ööl vastu 20. detsembrit lõhkusid nad Chrysler Voyageri ukseluku ja said kätte 20 eurot väärt automaki ning 80 eurot maksva aku. Lõhkumisega tekitasid nad seejuures kahju 225 eurot. Samal ajal tungisid nad ka kõrvale pargitud Mazda 626-sse ning said seekord lõhkumise ja vargusega tekitatud kulu tasakaalu: makk maksis 160 ja võimendi 60 eurot, lõhkusid nad aga 220 euro väärtuses. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles