Suislepa paadipäevale lükkab hoo sisse Võrtsjärve Poker Run

Üllar Priks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kreete Rõõm

Laupäeval kella 10 algav Võrtsjärve Poker Run on paatidele mõeldud lustisõit, mille eesmärk on kontrollpunktidest kokku korjata võimalikult head mängukaardid.

Korraldajate kinnitusel pole tähtis, kui kiire on paat, sest ette antud nelja tunni jooksul jõuab rahulikult tutvuda paljude Võrtsjärve sadamate ja randumisvõimalustega ning võidu toob õnnelik kaardikäsi.

Tavaliselt on sellistel sõitudel kindel algus- ja lõpp-punkt. Et Suislepa paadipäevale tullakse paatidega Võrtsjärve eri nurkadest ja sadamad on väikesed, on korraldajad võistluse ülesehitust pisut muutnud. Võistlejad võivad alustada ükskõik millisest neljast kindlaks määratud kontrollpuntist, maksta seal osalustasu, võtta esimese mängukaardi ja suunduda järgmisesse sihtkohta. Samuti on võimalik kõikidest kontrollpunktidest soetada endale paadipäeva pilet. Kõik neli Võrtsjärve kontrollpunkti on avatud kella 10–14.

Otsustav lõppmäng on Suislepa sadamas, mis avatakse võistlejaile pürast paatide jõeparaadi, umbes seitsme-kaheksa ajal õhtul.

Auhind parimale käele sõltub osavõtjate arvust, seega võivad mängus osaleda lisaks kaptenile kõik kaasreisijad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles