Esimest korda langevarjuga hüpanud naine kiljus rõõmust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

„Kuul pähe! See oli nii lahe! Täiesti uskumatult mõnus,“ kiljus ja hõiskas vaimustunult Tartust pärit Mall Leman, kui ta esimest korda elus langevarjuga Viljandi lennuväljale oli laskunud.

Võimsa emotsiooni toel tärkas temas soov tulevikus alaga rohkem tegelda ning ta pani end kohe kirja langevarjuhüppe koolitusele. Oma esimesel korral tuli ta lennukist alla tandemhüppel koos kogenud instruktoriga. „Poeg lõpetas just kooli. Nüüd, kui kõik lapsed on juba täiskasvanud, võin ka ise ekstreemsusi proovida,“ sõnas muiates Leman, kes töötab Brüsselis tõlgina.  

Möödunud nädalavahetusel said langevarjuga Viljandis hüpata kõik soovijad, sest lennuväljal käis Eesti langevarjuklubi treeninglaager, mille alustuseks tegid langevarjurid eile demonstratsioonhüppe Viljandi järve äärde. Selle käigus maandus 10 hüppajat, kellest pooled olid Viljandi taustaga. Tavaliselt Rapla lennuväljal tegutsev Eesti langevarjuklubi kolis nädalavahetuseks Viljandisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles