Viljandi gümnaasiumi neljas lend lõpetas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna oli lõpuaktus Viljandi gümnaasiumi neljandal lennul. Lõpetanud peavad Viljandi gümnaasiumis õppimist õigeks valikuks ja hindavad eelkõige inimesi, kellega nad selles koolis tutvusid.

Majanduse õppesuuna värske vilistlane Lauri Loperi lausus, et emotsioonid on laes. «Lõpp tuli jõle kähku kohale,» tõdes ta. Loperi selgitas, et läheb kahe nädala pärast kaitseväkke ja seetõttu on tunne, et kõik on väga kiiresti käinud. Viljandi gümnaasiumis õppimisest jäävad talle tähtsamatena meelde head suhted ja mõnus seltskond. Esialgu olevat noormees kahelnud, kas astuda Viljandi gümnaasiumi, aga nüüd on ta rahul, sest sai matemaatikaeksamil 97 punkti. Pärast kaitseväge plaanib ta minna Tallinna tehnikaülikooli mehaanikaosakonda tootearendust õppima ja on kindel, et on saanud selleks vajaliku põhja.

Lauri Loperi klassivend August Skjoldby tõi Viljandi gümnaasiumist rääkides samuti välja rahuliku õhkkonna ja rõõmsad inimesed. Ta lisas, et peab väärtuseks sõpru, kes tänu sellele koolile tekkisid. Ka Skjoldby ei olnud kohe kindel, et soovib Viljandi gümnaasiumis õppida, kuid ei kahetse seda üldse. Ta loodab minna edasi õppima Kopenhaageni majanduskooli ja usub, et Viljandi gümnaasium andis selleks hea põhja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles