Patrullitalituse juht: parim pidu on politsei sekkumiseta

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Patrullitalituse juht Alar Sadam tuletab meelde, et nendele autojuhtidele, kes tabatakse sel nädalal roolist alkoholijoobes, kiirust ületamas või juhtimisõiguseta, taotletakse aresti.
Patrullitalituse juht Alar Sadam tuletab meelde, et nendele autojuhtidele, kes tabatakse sel nädalal roolist alkoholijoobes, kiirust ületamas või juhtimisõiguseta, taotletakse aresti. Foto: Elmo Riig

Rahvas valmistub nädala lõpuni kestvateks jaanipidustusteks ja hoolsamatel on juba Lätis alkoholi järelgi käidud. Jaanideks valmistuvad ka korravalvurid. Sakala uuris Viljandi politseijaoskonna patrullitalituse juhilt Alar Sadamalt, milliste jõududega seekord lahingusse minnakse.

Alar Sadam, pühad tõotavad tulla pikad ja kuumad. Esimesed suuremad jaanipeod hakkavad juba täna pihta. Tuginedes varasemate aastate kogemustele, siis milleks täpsemalt valmistute?

Minu mäletamist on mööda jaanid üsna rahulikuks muutunud. Eks see võib olla tingitud kehvast ilmast, aga et seekord on ilmaprognoos soodsam, võib ka meeleolu olla ülevam. Praktika näitab, et Eesti inimene on suuteline pidutsema ka nii, et suuremaid tagajärgi pole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles