Kõrboja perenaiste lugu kohaneb mängupaigaga

Birgit Itse
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lavakujunduses täiendavad saunikute hooneid ja põlde kivid, heinasaod ja lavastuse tarbeks tehtud kaev. Esiplaanil Katku Villu osatäitja Ott Aardam, temast paremal Jassi mängiv Rait Õunapuu.
Lavakujunduses täiendavad saunikute hooneid ja põlde kivid, heinasaod ja lavastuse tarbeks tehtud kaev. Esiplaanil Katku Villu osatäitja Ott Aardam, temast paremal Jassi mängiv Rait Õunapuu. Foto: Dmitri Kotjuh

«Põmaki!» ütleb Ugala lavastaja Vallo Kirs ja Vargamäele saunikute hoonete juurde kerkinud laval langeb mehi nagu loogu. Käimas on suvelavastuse «Kõrboja perenaine» proovid, mis jõuavad esietenduseni 1. juulil. Juba on teater lisanud mängukavasse viis etendust.

Üle-eelmise nädala algusest proovidega mängupaika, Anton Hansen Tammsaare lapsepõlvekodu maadele kolinud rohkem kui 30-liikmelist Ugala truppi on taevataat kostitanud valdavalt sooja ja päikesepaistega. Peale nende, keda publik juuli algusest lavalaudadel näeb, on proovid tähtis aeg neilegi, kes loovad salapära vabaõhuetenduse nähtamatute kulisside tagant. 

Amfiteater taluõuel

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles