Rekordid langesid tuulest ja vihmast hoolimata

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mitmes kohas pidid liidrid hoo maha võtma ning täiskiirusel favoriidid rada läbida ei saanud. Sel teise kilomeetri hakul tehtud fotol on näha, kuidas Keio Kitse (1) selja taga püsinud Heinar Vaine (paremal) Valuoja orus tagasipöördel libises.
Mitmes kohas pidid liidrid hoo maha võtma ning täiskiirusel favoriidid rada läbida ei saanud. Sel teise kilomeetri hakul tehtud fotol on näha, kuidas Keio Kitse (1) selja taga püsinud Heinar Vaine (paremal) Valuoja orus tagasipöördel libises. Foto: Marko Saarm

Tänavuse Jüri Lossmanni jooksu saagiks olid nii raja- kui osalejate rekord, hoolimata asjaolust, et joosta tuli erakordselt tuulisel ja vihmasel õhtul.

Laupäeval kell 20 alguse saanud ja Viljandis kulgenud 6,5-kilomeetrise mälestusjooksu lõpetas 215 osalejat ehk 64 inimest rohkem kui aasta tagasi. Mullust võitu kaitsnud Keio Kits jõudis finišisse ajaga 20.34 ehk ligi 40 sekundit kiiremini kui mullu.

«Vorm on väga hea,» lausus ta. «Kahju, et ei saa seda staadionil realiseerida.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles