Siim Kallas: ma ei tea, mis edasi saab

Rannar Raba
, Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim Kallas
Siim Kallas Foto: Peeter Langovits / Postimees

Reformierakonna auesimees Siim Kallas tunnistab, et presidendivalimiste protsess on jõudnud faasi, kus tal pole enam suurt midagi öelda.

Siim Kallas, alustasite tänavu kevadel presidendikampaaniat esimesena ja vähemalt pealtnäha kõige läbimõeldumalt. Ometi andsite nüüd, kui me seda intervjuud kokku leppisime, mõista, et te väga ei tahagi sel teemal rääkida, sest asi kipub ära vajuma. Millest selline meelsus?

Ma ei mõelnud seda, et minu kandidatuur oleks ära vajumas. Küll aga on kätte jõudmas faas, kus jutt peaks käima juba väga selgetest kandidaatidest. Erinevalt teistest ei ole minu erakond seni ühte konkreetset nime üles seadnud ja seetõttu on loogiline küsida: millest me rääkima peaksime? Sisust ja vaadetest on juba räägitud. Edasi on küsimus selles, kas kuskil on võimalused mingiteks kokkulepeteks ja milline on eri kandidaatide toetus. Aga sellest saavad rääkida ainult need, kes on neis asjus otsustaja positsioonis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles