Viljandi kunstmuruväljak hüüab uuenduste järele

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Tuleviku klubi ja Eesti jalgpalli liidu initsiatiivil alguse saanud kunstmuruväljaku renoveerimise plaan on jõudnud niikaugele, et kuu lõpus otsustab volikogu, kas linn annab selleks raha.
Viljandi Tuleviku klubi ja Eesti jalgpalli liidu initsiatiivil alguse saanud kunstmuruväljaku renoveerimise plaan on jõudnud niikaugele, et kuu lõpus otsustab volikogu, kas linn annab selleks raha. Foto: Marko Saarm

Viljandi linn kavandab järveäärse kunstmurukattega jalgpalliväljaku uuendustöid, sest see on järjepidevalt üheksa aastat kasutusel olnud ja hooldustöödest hoolimata kulunud.  

Väljak kuulub Viljandi spordikeskuse haldusalasse ja nagu nentis selle juhataja Mati Jürisson, on see amortiseerunud. «Järgmisel aastal ei annaks Eesti jalgpalli liit sinna enam litsentsi, mis tähendab, et Tuleviku põhimeeskond ei saaks seal mängida.»

Klubi muretseb noorte pärast 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles