Linn tahab neli tänavat euroopalikumaks teha

Karl-Eduard Salumäe
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnajuhid soovivad muuta tänavapilti nii, et samasuguseid tänavakohvikuid, nagu on avanud söögikoht Northmen, oleks edaspidi hõlpsam teha. Kavatsuste kohaselt võiks kõnni- ja sõidutee olla seal samal tasapinnal.
Linnajuhid soovivad muuta tänavapilti nii, et samasuguseid tänavakohvikuid, nagu on avanud söögikoht Northmen, oleks edaspidi hõlpsam teha. Kavatsuste kohaselt võiks kõnni- ja sõidutee olla seal samal tasapinnal. Foto: Elmo Riig

Võimalik, et järgmisel aastal viiakse Viljandis Tartu tänava alguses kõnnitee sõiduteega samale tasapinnale ja nädalavahetustel muutub see koht jalakäijate pärusmaaks.

Viljandi linnavalitsus plaanib esitada Ettevõtluse Arendamise Sihtasutusele (EAS) taotluse, millega küsib piirkondade konkurentsivõime tugevdamise meetmest raha nelja tänava tänapäevastamiseks. Lisaks eespool nimetatud Tartu tänava lõigule käib jutt Lossi tänava lõigust, mis jääb muuseumi ja Tartu tänava vahele, Kaalu tänavast ning Turu tänava lõigust, mis ulatub Tallinna tänavalt Kaalu tänava otsani.

Euroopalikum arhitektuur

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles