Medalid koondusid Viljandisse

Greete Palgi
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maavanem Erich Palmi (paremal) vastuvõtul andis parimatele koolilõpetajatele viimase tunni tipp-poliitik ja presidendikandidaat Siim Kallas.
Maavanem Erich Palmi (paremal) vastuvõtul andis parimatele koolilõpetajatele viimase tunni tipp-poliitik ja presidendikandidaat Siim Kallas. Foto: Valdo Ots

Haridusministeerium saadab sel kevadel Viljandimaale kuus kuld- ja 13 hõbemedalit, mis antakse tänavustele parimatele koolilõpetajatele. Lõviosa neist jagatakse tublimatele Viljandi gümnaasiumis, aga üks medal läheb ka Mustlasse ja üks täiskasvanute kooli.

Kullaga lõpetavad viis Viljandi gümnaasiumi õpilast ning 12 lõpetajat saavad hea õppimise eest tasuks hõbeda. Tarvastu gümnaasiumi läheb üks kuld ning täiskasvanute gümnaasiumi üks hõbe.

Viljandi gümnaasiumi direktor Ülle Luisk ütles, et tulemus on väga hea. Medaliga lõpetajaid on Luisu sõnul eri õppesuundadest, seega pole võimalik välja tuua seaduspära, et mõnes suunas oleks keerulisem medalini jõuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles