Tulevase veekeskuse ruumid ja hind paisuvad

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui veekeskust spordihoone taha kavandama asuti, oli selle suurus 3200 ruutmeetrit ja eelduslik hind 4,2 miljonit eurot. Nüüd on need 4800 ruutmeetrit ja 6,1 miljonit eurot.
Kui veekeskust spordihoone taha kavandama asuti, oli selle suurus 3200 ruutmeetrit ja eelduslik hind 4,2 miljonit eurot. Nüüd on need 4800 ruutmeetrit ja 6,1 miljonit eurot. Foto: Marko Saarm / Sakala

4,2 miljoni euro eest ei saa sellist veekeskust, nagu Viljandisse tahetakse. Selline vastus tuli veekeskuse äriplaani koostajalt, kes pakub ujula hinnaks 6,1 miljonit eurot. Hea uudis on see, et niisugust keskust on võimalik kasumlikult ülal pidada.

«Veekeskuse kavandatav pind on algul pakutuga võrreldes kolmandiku võrra suurem, sellepärast on ka hind suurem,» selgitas veekeskuse idee üks suuremaid eestvedajaid, ettevõtja ja poliitik Jaak Sulg. «Mind see hind ei ehmatanud.»

Linna tellitud, rahvusvahelise konsultatsioonifirma koostatud ja 3420 eurot maksma läinud äriplaan on valmis ning selle võtavad aluseks vähemalt kolm Viljandimaa volikogu, et langetada otsus, kas osaleda veekeskuse rajamises ning maksta järgmise 20 aasta jooksul pangalaenu või mitte.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles