Koormast pääsenud oder võttis maantee enda alla

Karl-Eduard Salumäe
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõigi eelduste kohaselt koormast pudenenud teravili laotus asfaldile enam-vähem ühtlase kihina. Sõita oli selle peal väga libe.
Kõigi eelduste kohaselt koormast pudenenud teravili laotus asfaldile enam-vähem ühtlase kihina. Sõita oli selle peal väga libe. Foto: Margus Teska

Eile päeval avanes Viljandi ja Ramsi vahel Sinialliku oja kandis eriskummaline vaatepilt: paarisaja meetri ulatuses kattis suuremat osa teest oder.

Kõigi eelduste kohaselt koormast pudenenud teravili muutis tee ohtlikult libedaks. Veidrat olukorda tunnistama sattunud Margus Teska ütles Sakalale, et mõni juht pidas seetõttu auto korraks lausa kinni. Seda, kuidas vili teele sattus, Teska ei näinud.

Millise sõiduki koormast vili pärines, oli ka Eesti Keskkonnateenuste lääne regiooni juhile Jaan Viljasele lehe valmimise ajaks teadmata. Keskkonnateenuste töömehed olid need, kes tekkinud segaduse likvideerisid, sest kõnealune tee on nende hooldada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles