Inglastele värava löönud venelane oli Viljandi Tuleviku mängija

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venemaa koondise kapten Vassili Berezutski (punases) kurvastas oma pealöögiga Inglismaad ja rõõmustas Venemaad. Viljandiga seob seda meest asjaolu, et sajandivahetuse ajal oli ta lühikest aega siinse klubi liige.
Venemaa koondise kapten Vassili Berezutski (punases) kurvastas oma pealöögiga Inglismaad ja rõõmustas Venemaad. Viljandiga seob seda meest asjaolu, et sajandivahetuse ajal oli ta lühikest aega siinse klubi liige. Foto: Yves Herman (Reuters)

Venemaa rõõmuks ja Inglismaa kurvastuseks Euroopa jalgpallimeistrivõistluste kohtumises paar minutit enne lõppu värava löönud Vene koondise kapten Vassili Berezutski kuulus 2000. aastate algul paar kuud Viljandi Tuleviku klubisse.

«Kui tema üleminek Moskva CSKA-sse (2002. aastal – toimetus) oleks pisut veninud, oleks ta Tuleviku eest ka mänginud,» ütles jalgpallimänedžer ja mängijate õiguste müügiga tegelev Tarmo Lehiste.

Vassili Berezutski kõrval oli Tuleviku ridades ka tema kaksikvend Aleksei Berezutski.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles