Valesti parkijate muretu põli Viljandis jätkub

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Läinud kuul käisid politseinikud koos linnavalitsuse ametnikuga parkimiskorrast kinnipidamist kontrollimas. Esiplaanil on Viljandi politseijaoskonna patrullitalituse juht Alar Sadam ning parasjagu sõidab auto mööda Tartu tänava kohast, kus vahel sõidukid ka pargivad, ehkki seal on keelatud isegi peatumine.
Läinud kuul käisid politseinikud koos linnavalitsuse ametnikuga parkimiskorrast kinnipidamist kontrollimas. Esiplaanil on Viljandi politseijaoskonna patrullitalituse juht Alar Sadam ning parasjagu sõidab auto mööda Tartu tänava kohast, kus vahel sõidukid ka pargivad, ehkki seal on keelatud isegi peatumine. Foto: Marko Saarm

​Viljandi raad on sunnitud tõdema, et politseil pole mahti pühendada end parkimishuligaane jahtima. Samuti pole selleks võimalusi linnal endal.

Nagu Sakala on kirjutanud, pöördus linnavalitsus aprilli algul politsei- ja piirivalveameti poole palvega tulla appi, et sõidukijuhid hakkaksid parkimiskorda austama ehk käituma nii, nagu liiklusmärgid näitavad.

«Viljandis on aastast aastasse süvenenud olukord, et parkimisnõudeid ja -korda eiratakse teadlikult ja järjepidevalt,» seisis kirjas. «Selguse huvides soovime rõhutada, et probleemiks pole juhuslikud rikkumised, vaid turvalisuse seisukohalt olulise eiramised.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles