Üheksateistkümnenda kevade viljad

, konkursi koordinaator
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noored kirjutamishuvilised kokkuvõtete tegemisel Viljandi raamatukogus: (vasakult) Eliisa Raal, Kätlin Tiidu, Greete Soha, Annika Kutti, Adeliina-Lisette Lepp, Liine Palu ja Jan-Erik Sarv. Lehte mahtus paraku vaid luulelooming.​
Noored kirjutamishuvilised kokkuvõtete tegemisel Viljandi raamatukogus: (vasakult) Eliisa Raal, Kätlin Tiidu, Greete Soha, Annika Kutti, Adeliina-Lisette Lepp, Liine Palu ja Jan-Erik Sarv. Lehte mahtus paraku vaid luulelooming.​ Foto: Marko Saarm

19. Viljandimaa noorte omaloominguvõistlus võeti kokku ja tunnustati laureaate 26. mail Viljandi linnaraamatukogus. Saadetud töid hindas neljaliikmeline žürii koosseisus Alvar Loog, Margus Haav, Laura Mets ja Aleksandra Tšoba.

Luules tunnistati parimaks Brenda Tarni «Ich vermisse dich, Traurigkeit», teise preemia pälvis Adeliina-Lisette Lepa «Vi/Devik» ja kolmanda koha Brenda Tarni «04.12».

Proosa kategoorias jagas žürii au ja preemiaraha võrdselt kolme teksti vahel. Need said Adeliina-Lisette Lepa «Elu[aeg]», Greete Soha «Unedeemon» ja Jan-Erik Sarve «Saatana päevik».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles