Valmiv pagariäri loodab tuua prantsuslikku saiaarmastust

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liina Sillandi ja Juhan Siimer tutvustasid juulis või augustis tööle minevat Carameli kööki, mis on nende sõnul väga võimekas. Kui pool saali on tootmise päralt, siis teine pool on mõeldud klientidele.
Liina Sillandi ja Juhan Siimer tutvustasid juulis või augustis tööle minevat Carameli kööki, mis on nende sõnul väga võimekas. Kui pool saali on tootmise päralt, siis teine pool on mõeldud klientidele. Foto: Marko Saarm

Viljandi raudteejaama poole viival teeotsal seisvas punastest tellistest hoones, kus varem müüdi Case põllumajandusmasinaid, on end märtsist alates sisse seadnud Lõuna-Prantsusmaalt inspiratsiooni saanud pagariäri.

Osaühing Caramel Bakery on üheksa kuud tagasi loodud perefirma, mille juhatuse liige Liina Sillandi on seni leiba ja kringleid küpsetanud Karula järve ääres asuvas kodus, kus on veterinaarameti tunnustusega köök. Et see jäi rohkete tellimuste tõttu väikseks, otsustaski ta koos elukaaslase Juhan Siimeriga rajada tootmisruumid, milleks leidis sobiva rendipinna Tehnika tänaval.

Keeruline algus

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles