Liivase avamängu teinud viljandlased lähevad meistritega rinda pistma

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval peetud Eesti rannajalgpalli karikavõistluste põhiturniiril võitis viljandlaste esiliiga meeskond JK Fellin (oranžides särkides) BSC Startouri ja pääses augustis asetleidvale finaalturniirile.
Laupäeval peetud Eesti rannajalgpalli karikavõistluste põhiturniiril võitis viljandlaste esiliiga meeskond JK Fellin (oranžides särkides) BSC Startouri ja pääses augustis asetleidvale finaalturniirile. Foto: Janek Sergejev (oops.ee)

Viljandi jalgpalliklubi Fellin esiliiga meeskonnal läks Eesti rannajalgpalli karikasarjas nii hästi, et ta jõudis finaalturniirile, kus peab rinda pistma taseme võrra kõrgemal mängijatega.

Nagu ütles Fellini esindaja Henri Pedanik, osaleb meeskond alates tänavusest aastast lisaks murul peetavatele võistlustele ka rannajalgpalli karikavõistlustel ning möödunud laupäeval tagas ta Tallinnas Nõmme spordikeskuses karikavõistluste põhiturniiril ainsa esiliiga esindusena pääsme finaalturniirile. Seal on tema vastased ainult meistriliiga võistkonnad, nagu Nõmme BSC Olybet, BSC Peugeot ja SK Augur Enemat. 

Finaalturniir ootab JK Fellinit ees 6. augustil Pärnu rannas. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles