Kert Varik noppis laenatud tsikliga sõiduvõidu

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärast esimese sõidu katkestamist lõpetas Kert Varik (number 18) laenatud mootorratta ja korvimehe Lauris Daidersiga Eesti meistrivõistluste avaetapi teise sõidu esimesena. Kokkuvõttes said nad neljanda koha.
Pärast esimese sõidu katkestamist lõpetas Kert Varik (number 18) laenatud mootorratta ja korvimehe Lauris Daidersiga Eesti meistrivõistluste avaetapi teise sõidu esimesena. Kokkuvõttes said nad neljanda koha. Foto: Taavi Bergmann

Nädalavahetusel Karksi vallas Ainja rajal peetud Eesti motokrossi meistrivõistluste avaetapil oli soolosõitjatest võidukas Tanel Leok. Kodupublikule pakkus aga eelkõige närvikõdi külgvankriga rataste võiduajamine. 

Kodurajal võistelnud Kert Varikul tuli taas korvimeest laenata, sest Maarek Miil ravib endiselt vigastust. Seekord sai ta kaaslaseks tipptasemel lätlase Lauris Daidersi.

Esimeses sõidus alustasid nad neljandalt kohalt ettepoole tõusmist. Siis paraku vedas tehnika alt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles