Taibukad Viljandimaa õpilased said kiita

Karl-Eduard Salumäe
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taibukate Teaduskooli tiim pärjati koolinoorte äriideede võistlusel «Bright Minds» teise koha ja noorimate osalejate eripreemiaga. Pildil on vasakult Tallinna tehnikaülikooli rektor Jaak Aaviksoo, tiimi juht Joonas Talvik, asendusjuht Tõnis Kald, juhendaja Lilian Tambek, disainerid Rainer Oras ja Marie Lote Soome ja konkursi žürii esimees, Swedbanki korporatiivpanganduse juht Tauno Vanaselja.
Taibukate Teaduskooli tiim pärjati koolinoorte äriideede võistlusel «Bright Minds» teise koha ja noorimate osalejate eripreemiaga. Pildil on vasakult Tallinna tehnikaülikooli rektor Jaak Aaviksoo, tiimi juht Joonas Talvik, asendusjuht Tõnis Kald, juhendaja Lilian Tambek, disainerid Rainer Oras ja Marie Lote Soome ja konkursi žürii esimees, Swedbanki korporatiivpanganduse juht Tauno Vanaselja. Foto: Signe Susi

Koolinoorte äriideede võistlusel «Bright Minds» tunnustati kahte Viljandimaa võistkonda: Taibukate Teaduskooli lapsed pälvisid teise koha ja noorimate osalejate eripreemia ning eriauhinnata ei lahkunud ka Viljandi gümnaasiumi tiim.

Tallinna tehnikaülikooli innovatsiooni- ja ettevõtluskeskuse Mektory eestvedamisel esimest korda teoks saanud võistlusele läksid Taibukate Teaduskooli õpilased plaaniga valmistada taaskasutusmaterjalidest heli summutavate seintega lihtsasti kokkupandav töölaud. Koos aktsiaseltsiga Toom Tekstiil ette võetud projektist on Sakala ka varem kirjutanud. Laste üks juhendaja, Toom Tekstiili vatiinimüügi juht Mats Metsin on avaldanud usku, et kui asi saab tehtud nii, et see tõepoolest toimib, võib sellest kujuneda täielik müügihitt.

Töölaua väljamõtlejad on alles kuuendas klassis käivad õpilased. Valmis boksi esitluseni tahetakse jõuda tuleva aasta veebruariks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles