Nädalavahetusel sukeldub Viljandi peomelusse

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanalinna toodud infotulbad annavad teavet, kus ja millal midagi toimub.
Vanalinna toodud infotulbad annavad teavet, kus ja millal midagi toimub. Foto: Marko Saarm

Hansaala piiridesse jääb rohkem kui küllaga põnevat ning selles kvartalis tasub nina sisse pista igasse parki, hoovi või õue.

Raekoja parki püstitatud suurel laval algavad kontserdid juba laupäeval kell 10 ja pidu jätkub pühapäeva pärastlõunani. Kui laupäeva hommikul teeb esinejatele tee lahti Viljandi lõõtsaklubi, siis edaspidi kisub kahepäevane muusikaprogramm päris rahvusvaheliseks. Esinejaid on Leedust, Saksamaalt, Ukrainast, Lätist, Ameerikast ja Venemaalt ning näiteks laupäeva õhtule paneb punkti Eesti-Austraalia kollektiiv The Jingles.  

Kes aga tahab hoopis liikumiskunsti kaeda, see võib koha sisse võtta Väike-Turu ja Kauba tänava ristmikul Heinaturu lava ees. Seal näeb rahvatantsu ja ballettigi. Samuti on esindatud tantsukoolid ja -stuudiod, kuid kuuleb ka ameeriklaste viiulimuusikat ja venelaste ansamblit Idis.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles