Venemaa noormees kimbutas Soomes viljandlasi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rainer Valo teenis Soomes kaks kolmandat kohta.
Rainer Valo teenis Soomes kaks kolmandat kohta. Foto: Erakogu

Viljandimaa lauatennisemängijad Rainer Valo, Kert Villems ja Marianne Pedak said nädalavahetusel turniiril «Helsinki Open» kolmanda koha.

Viljandi spordikooli õpilane Rainer Valo tegi laupäeval ja pühapäeval Helsingis Ruskeasuo spordihallis peetud Soome suurimal noorte lauatennisevõistlusel kaasa kahes, Boys-17 ja Boys-16 klassis ning teenis mõlemas kolmanda koha. Vanema rühma turniiri alagrupis alistas ta 3:0 Rootsi ja 3:1 Soome esindaja ning kaotas 2:3 teisele soomlasele. Põhiturniiri veerandfinaalis tuli Viljandi noormehel 3:1 võit Veeti Valasti vastu mängides, kuid poolfinaalis pidi ta 0:3 alla vanduma Nikolai Balantšukile Venemaalt ning teenis sellega kolmanda koha.

Boys-16 võistlusklassis võitis Rainer Valo 3:2 soomlase Juhana Tuuttila ja 3:1 rootslase Radde Hässleri ning kaotas alagrupis 1:3 soomlasele Matias Ojalale. 3:0 võiduga soomlase Tatu Pitkäneni üle jõudis Rainer Valo poolfinaali, kuid kaotas seal taas 0:3 Venemaa mängijale Nikolai Balantšukile. Viimati nimetatu teenis ka turniirivõidu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles