Kiire sõit ja konkurentide ebaõnn aitasid võidule

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert-Kaupo Kähr ja Jan Pantalon võitsid Eesti meistrivõistluste arvestusse kuuluval Harju rallil klassis EMV5 esikoha ning olid absoluutarvestuses 22.
Gert-Kaupo Kähr ja Jan Pantalon võitsid Eesti meistrivõistluste arvestusse kuuluval Harju rallil klassis EMV5 esikoha ning olid absoluutarvestuses 22. Foto: Erakogu

Reedel ja laupäeval Eesti autorallimeistrivõistluste avaetapina asetleidnud Harju rallil suutsid Gert-Kaupo Kähr ja Jan Pantalon autot hoida ning näidata stabiilset sõitu, mis tõstis nad EMV5 klassis esikohale.

Viljandimaa mehed kindlustasid võidu viimasel katsel ning nagu tunnistas roolis olnud Gert-Kaupo Kähr, oli neil hea kiiruse juures omajagu õnne ja konkurentidel tublisti ebaõnne. «Võib öelda, et vastupidavam auto võitis,» lausus ta.

Nagu Kähr ütles, oli nende esimene eesmärk sel rallil katsetada uut võistlusmasinat. Ta ei salanud, et starditule süttides annab iga mees masinas võidusooviga kuuma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles