Pehme protest patjadega osutus sõnadeta häälekaks

Kristiina Baum
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi haigla meditsiinitöötajad kogunesid eile keskpäeval haigla ette patjadega, et humoorikalt avaldada kaastunnet poliitikutele «raske» öötöö pärast, toetada meditsiinitöötajate läbirääkimisi uue tervishoiu kollektiivlepingu üle ja avaldada pahameelt kavandatava seadusemuudatuse pärast.
Viljandi haigla meditsiinitöötajad kogunesid eile keskpäeval haigla ette patjadega, et humoorikalt avaldada kaastunnet poliitikutele «raske» öötöö pärast, toetada meditsiinitöötajate läbirääkimisi uue tervishoiu kollektiivlepingu üle ja avaldada pahameelt kavandatava seadusemuudatuse pärast. Foto: Marko Saarm

Viljandi haigla meditsiinitöötajate lõunapaus osutus ühtlasi nii humoorikaks kui väga tõsiseks. Lõbusas meeleolus haigla ette kogunenud töötajad kandsid protesti märgiks kaenlas pehmeid patju, aga huultel teravat sõnumit.

Eile kogunes rohkem kui 30 Viljandi haigla meditsiinitöötajat koduõe Maire Borgmanni juhtimisel haigla trepile, igaühel kaasas pehme padi. Nad osalesid üle-eestilises protestiaktsioonis, millega sooviti juhtida tähelepanu meditsiinitöötajate kehvadele töötingimustele.

«Õige! Padi ja tekk peavadki kogu aeg kaasas olema – kunagi ei tea, kunas uni peale tuleb,» naljatlesid osalejad ja lisasid: «Selle pildi saadame küll Marianne Mikkole.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles