Suure-Jaani perepäev tõi kohale rahvahulga

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väga menukaks osutus rulluisubuss. Tipphetkel olid välja laenatud kõik sada uisupaari.
Väga menukaks osutus rulluisubuss. Tipphetkel olid välja laenatud kõik sada uisupaari. Foto: Erakogu

Korraldajate kinnitusel oli läinud nädalavahetusel Suure-Jaani noortekeskuse juures teoks saanud ettevõtmisel «Parim pühapäev perega» poole tuhande osaleja ringis.

Rahva meelitasid kohale ilus ilm ja palju atraktsioone. Üks menukamaid neist oli rulluisubuss, millega saabunud juhendajad õpetasid igas vanuses pühapäevalisi rulluiskudega sõitma. Nagu ütles Suure-Jaani valla spordi- ja noorsootöönõunik Mati Adamson, olid tipphetkel kõik sada kaasa toodud rulluisupaari välja laenatud. «Rulluisubuss käib üritustel üle Eesti, nende sõnutsi on sama suur huvi olnud veel Narvas,» rääkis Adamson. Viljandist oli tulnud kohalikke tõukerattahuvilisi juhendama aga selle ala tõeline virtuoos Deeno Lipand. Tema näpunäidete järgi said Suure-Jaani noored selgeks palju uusi lahedaid trikke.

Suure-Jaani noortekeskuse juhataja Egle Sild sõnas, et pikk järjekord vonkles Elamuspanga ronimisseina ja Robin Hoodi vibulaskmise juures. Sponsorluse korras toetas ettevõtmist maanteeamet: Aide autokooli abiga sai proovida, kuidas oleks avariisse sattuda ja istuda pöörlevas autos. Veel tehti näomaalinguid ja pakuti tasuta pannkooke, kohal oli Naiskodukaitse, sõita sai mini-ATV-de ja mootorratastega. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles