Suursaadik: mõelgem, et põgenikud on ohvrid

Tiina Sarv
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prantsuse Vabariigi suursaadik Eestis Michel Raineri avas läinud laupäeval Kondase keskuses juba teise Prantsuse kunsti näituse. Seekord väljapandud tööde autor on Jean-Louis Cerisier.
Prantsuse Vabariigi suursaadik Eestis Michel Raineri avas läinud laupäeval Kondase keskuses juba teise Prantsuse kunsti näituse. Seekord väljapandud tööde autor on Jean-Louis Cerisier. Foto: Marko Saarm

Läinud laupäeval Viljandis kunstinäituse avanud Prantsuse Vabariigi suursaadik Michel Raineri ütleb, et põgenike probleemiga tuleb nii või teisiti toime tulla.

Ta tõi paralleeli oma vanavanemate saatusega Teise maailmasõja ajal ning sõnas, et põgenike vastuvõtuks tuleb valmis olla kõigil Euroopa ja ka ülejäänud maailma riikidel.

Härra Raineri, väga meeldiv on teid näha Viljandis juba teist Prantsuse kunsti näitust avamas. Tuleb tunnistada, et suursaadiku isikust sõltub maade lähendamisel väga palju – teie olete jõudnud sageli Tallinnast väljapoole.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles