Viljandi väikesed krossimehed tegid Türil tubli võistluse

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi motoklubi sõitja Kevin Nõgesmaa (nr 67) võitis Türil esimese sõidu, kuid kukkus teises ning pidi kokkuvõttes teise kohaga leppima.
Viljandi motoklubi sõitja Kevin Nõgesmaa (nr 67) võitis Türil esimese sõidu, kuid kukkus teises ning pidi kokkuvõttes teise kohaga leppima. Foto: Erakogu

Eesti noorte Hartwall Jaffa motokrossi karikasarja Türil peetud neljandal etapil mahutasid Viljandimaa tulevikulootused end mitmes võistlusarvestuses pjedestaalile.

Klassis 50 cm³ oli seekord rajal 25 sportlast. Teises sõidus tagas endale võidu tallinlane Gregor Kuusk, kes suutis oma edu realiseerida pärast esimese sõidu võitnud Viljandi motoklubi liikme Kevin Nõgesmaa kukkumist. Nõgesmaa lõpetas nii teise sõidu kui kokkuvõttes teisena. Pjedestaali kolmandale astmele tõusis Nõgesmaa klubikaaslane Karl Hunt.

Klassi 50 cm³ Junior mõlemad sõidud võitis Joosep Jakk ja teine oli Karl Teesalu. Kolmanda koha sai Viljandi poiss Marten Raud.

Marten Raua isa Kaido Raud tegi kaasa Mini MX 88 Semi tsiklite võidusõidul, kus ta lõpetas Marko Lepiku järel kokkuvõttes teise kohaga. Samas klassis oli kokkuvõttes kolmas viljandlane Marko Heinmäe.

Klassi 65 cm³ mõlemad võistlussõidud võitis Joosep Pärn Pärnumaalt. Esimest hooaega selles võistlusklassis kaasategev viljandlane Romeo Pikandi teenis esimeses sõidus kolmanda koha. Veidi ebaõnnestunud teises võistlussõidus saadud 11. tulemus ei võimaldanud kokkuvõttes kuuendast kohast enamat.

Eesti noorte Hartwall Jaffa karikasarja viies etapp peetakse 19. juunil Jõgeval Linnamäe krossirajal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles