Viljandi noormeestelt ilmus kolmas kaver koos muusikavideoga

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader Tarvo Madseni ja Norman Reinbergi muusikavideost.
Kaader Tarvo Madseni ja Norman Reinbergi muusikavideost. Foto: Kuvatõmmis

Viljandi noormehed Tarvo Madsen ja Norman Reinberg koos filmimees Mihkel Nottaga tegid Bring Me the Horizon loole «Sleepwalking» kaveri ning ühtlasi ka muusikavideo. 

20-aastase Madseni ja 17-aastase Reinbergi näol on tegemist Viljandist päris noormeestega, kellest üks on juba Viljandi gümnaasiumi vilistlane, kuid teine õpib 11. klassis. 

Huvi muusika tegemise vastu on neil Madseni sõnul alati olnud. «Oleme mõlemad käinud muusikakoolis ning kokku viis meid bänditegemine,“ lausus ta ja tähendas, et too bänd Rituaal oma algsel kujul enam ei tegutse, sest kahjuks lõppes koostöö teiste ansambli liikmetega. Sestap otsustasid noormehed, et hakkavad kahekesi tegema aukustilisi kavereid. Senini oli neil välja tulnud kaks videot, millest esimene Alan Walkeri loost «Faded» ning teine Jüri Pootsmanni euroloost «Play». 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles