Mulgi rattaralli ootab osalejaid kirja panema

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pühapäeval sõidetakse kuues Mulgi rattaralli, mis sellel aastal kuulub Filter maantesõidu karikasarja.
Pühapäeval sõidetakse kuues Mulgi rattaralli, mis sellel aastal kuulub Filter maantesõidu karikasarja. Foto: Elmo Riig / Sakala

Neljapäeval hilisõhtul saab läbi pühapäeval sõidetava Mulgi rattaralli osalejate eelregistreerimine. Kuuendat korda Viljandi rattaklubi korraldusel teoks saav rattaralli kuulub tänavu Filter maanteesõidu karikasarja.

Mulgi rattarallil on osalejatele pakkuda kaks distantsi: 97,5 ja 38,5 kilomeetrit. Mõlemad sõidetakse samal ringil, lühikesel võistlusmaal osalejad teevad ühe ning pikal kolm ringi.

Võistluse start on Viljandis Kesklinna kooli staadioni kõrval Kooli tänaval, sealsamas on ka finiš. Rada viib osalejad Viljandist Holstresse, sealt Sultsi ning toob Orikale ning suunab sealt edasi mööda ringteed Viljandi–Rõngu maanteele. Lühiksesel distantsil sõitjad pööravad sealt tagasi Viljandisse, pikal raja läbijad teevad seda ringi veel kaks korda.

Mulgi rattarallil osalemiseks lõpeb eelregistreerimise viimane voor neljapäeva südaöösel. Ennast saab kirja panna Viljandi rattaklubi kodulehe või sarja korraldava klubi kodulehel aerobike.ee. Võistlejaid registreeritakse ka pühapäeval stardipaigas, ent seda siis juba veidi kopsakama tasu eest.

Esimene lähe antakse pika distantsil sõitjatele kell 12, veerand tundi hiljem saavad väikese intervalliga stardi lühema raja eri võistlusarvestuses sõitajad.

Mulgi rattarallil on kavas ka traditsioonilised lastesõidud. Erineva pikkusega rajale on oodatud viieaastased ja nooremad ning kuni 11-aastased poisid ja trüdrukud. Lastesõidud algavad Kesklinna kooli juures asuva võistluskeskuse juures kell 12.25.

Pühapäeval peetav Mulgi rattaralli on Filter maanteekarikasarja kolmas osavõistlus, kokku on etappe Eestis kavas kaheksa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles