Noored upitasid kooli liidriks

, Jakobsoni kooli õpetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jakobsoni kooli esindusel läks laupäeval noorte kergejõustikuvõistlustel väga hästi ning see kergitas kooli enne finaaletappi suurte õppeasutuste arvestuses liidriks.
Jakobsoni kooli esindusel läks laupäeval noorte kergejõustikuvõistlustel väga hästi ning see kergitas kooli enne finaaletappi suurte õppeasutuste arvestuses liidriks. Foto: Erakogu

Laupäeval Tartus peetud kergejõustikusarja «TV 10 olümpiastarti» eelviimase etapiga tõusis võistkondlikus arvestuses liidriks Viljandi Jakobsoni kool.

Tamme staadionil asetleidnud viimasel üksikalade etapil, mis on kõige alarohkem mõõduvõtt, teenis Viljandimaa noortest ainsana võidu Kelly Heinpõld Paalalinna koolist. Kettaheite tulemus 35.51 viis ta sarja kõigi aegade edetabelis tütarlaste vanemas vanuserühmas üheksandale kohale.

Viiel võistlusel said Viljandimaa koolinoored teise koha. Rome Nurmekivi Jakobsoni koolist oli teine poiste vanemas rühmas kettaheites tulemusega 40.79, Andreas Hantson Jakobsoni koolist poiste nooremas rühmas 1000 meetri jooksus ajaga 3.13,63, Anete Loreen Saar Kitzbergi gümnaasiumist tüdrukute vanemas rühmas kettaheites tulemusega 30.87 ning Jane Roosimägi Paalalinna koolist tüdrukute nooremas rühmas kaugushüppes tulemusega 4.98 ja palliviskes tulemusega 49.38.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles