Avatakse kolmas keskus psüühiliste erivajadustega inimestele

Kristiina Baum
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karula kodu tegelusmajas tehakse ühiselt süüa. Ühisköögis toimetamine ootab ka neid, kellele hakatakse Viljandis kogukonnas elamise teenust osutama.
Karula kodu tegelusmajas tehakse ühiselt süüa. Ühisköögis toimetamine ootab ka neid, kellele hakatakse Viljandis kogukonnas elamise teenust osutama. Foto: Hoolekandeteenused

Lisaks kahele psüühiliste erivajadustega inimeste kodule avab aktsiaselts Hoolekandeteenused Viljandis kolmanda, uut tüüpi asutuse. Linn on andnud sellele rohelise tule.

Hoolekandeteenuste juhatuse esimehe Maarjo Mändmaa sõnul on keskuse asukohast veel vara rääkida, kuid see peaks paiknema tavapärases elamupiirkonnas, et kliendid sulanduksid linnapilti. Uut hoonet ettevõte selleks tarbeks ehitama ei hakka, vaid soovib suure tõenäosusega soetada korterid.

«Oleme vaadanud Viljandi kinnisvara hindu, aga tuleb tõdeda, et need on väga kallid,» sõnas Mändmaa. Rahamure taha ettevõtte laienemine siiski jääda ei tohiks. Septembris on Hoolekandeteenustel kavas kinnisvara soetamiseks taotleda raha Euroopa Liidu fondidest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles