Karl Roosna siirdub mängima Essenisse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käsipallur Karl Roosna allkirjastas reedel kaheaastase lepingu Saksa esiliiga klubi TUSEM Esseniga.
Käsipallur Karl Roosna allkirjastas reedel kaheaastase lepingu Saksa esiliiga klubi TUSEM Esseniga. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi HC 19-aastane omakasvandik Karl Roosna allkirjastas reedel kaheaastase lepingu Saksa esiliiga klubi TUSEM Esseniga, kus ta kaks nädalat tagasi oli katsetel käinud.

Viljandi spordikooli käsipallikasvandik ja Eesti rahvuskoondises mänginud Karl Roosna sõnul on Saksmaa esiliigameeskond noore koosseisuga, enamiku mängijate sünniaasta on vahemikus 1993–1995, lisaks on meeskonnas mentoritena mõned vanemad mängijad.

«Võistkond on noor ja ambitsioonikas ning mängib minule sobivas stiilis, kus ma saan tegutseda nii paremääre kui paremsisemisena,» kõneles viljandlane Postimehele. Karl Roosna, liitub Saksamaa meeskonna treeningutega 18. juulil.

«Roosna siirdumine Saksamaale näitab seda, et nii Viljandi käsipalliklubi kui ka Eesti käsipall teevad mängijate arendamises head tööd. Kõige tähtsamaks pean seda, et nendest viimastest üleminekutest saaksid endale lisamotivatsiooni just noored mängumehed, kes näevad, et ka Eesti mängijale on uksed avatud, kui ise piisavalt tööd teha,» ütles ülemineku eest hoolitsenud Kokkuta Managemendi agent Madis Kokkuta.

«Roosna käis testimas ka Bundesliga klubis HBW Balingen-Weilstetten ja saime ka sealt lepingupakkumise, kuid pidasime targemaks see tagasi lükata ja otsustada hoopis TUSEM Esseni kasuks. Nüüd alles kõik algab ja nüüd on vaja jätkata motiveeritult tippurühkimist, sest me kõik teame, et Eesti mängijale ei ole ka maailma tippklubis mängimine võimatu: Dener Jaanimaa mängib THW Kielis ja sel nädalavahetusel meistrite liiga finaalturniiril,» lisas Kokkuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles