Festival hakkas vanu seelikuid koguma

Margus Haav
, Sakala ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korraldajad ootavad vanu seelikuid.
Korraldajad ootavad vanu seelikuid. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Et tänavune Viljandi pärimusmuusika festival on pühendatud naiselikule eneseväljendusele, siis otsustas lavakujundustiim lahendada kontserdipaikade kujunduse vanu seelikuid taaskasutades. 

Sarnaselt 2012. aastale, kui teemaks oli «Mehe laul» ja lavad ehiti vanade meestesärkidega, plaanitakse seekord kuu aja jooksul kokku koguda võimalikult palju seelikuid, et neile siis festivalikülaliste silmarõõmuks uus elu anda.
Festivali lavakujundused järgivad igal aastal teemat, millele festival pühendatud on. Lisaks sellele on lavakujundajate jaoks oluline, et kasutataks võimalikult palju taaskasutatud materjale. Seelikute kogumisaktsioon on hea võimalus kõigil huvilistel kaasa aidata suursündmuse korraldamisele, sest absoluutselt kõik seelikud, olenemata materjalist, suurusest, värvist või tegumoest, leiavad oma koha lavade kaunistamisel.
Vanu seelikuid saab tuua Viljandi pärimusmuusika aida majajuhi kätte kuni juuni lõpuni. 

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles