Tüdruk pussitas mehe surnuks

Margus Haav
, Sakala ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile pärastlõunal löödi Viljandimaal Kõo vallas 22-aastast meest noaga. Meedikutel mehe elu päästa ei õnnestunud. 
Eile, 28. mai pärastlõunal kell 16.32 sai politsei teate, et Viljandimaal Kõo valla korteris löödi noaga 22-aastast meest, kelle elu meedikute püüetest hoolimata ei õnnestunud päästa. Lööjaks oli mehele tuttav 17-aastane tüdruk, kes seejärel korterist põgenes. Olemasolevatel andmetel oli asjaosaliste vahel olnud varem tüli.
Tüdrukut asusid otsima Viljandimaa ja Jõgevamaa patrullid, kes leidsid ta umbes kilomeetri kauguselt maastikult ja toimetasid seejärel arestikambrisse.
 
Kui Sakala pühapäeva lõuna ajal sündmuspaika jõudis, põlesid kahekorruselise maja parempoolse trepikoja ukse ees leinaküünlad. 
«Ei kuulnud eile küll mitte midagi kahtlast,» kinnitas üks majanaabritest. «Nägime aga, kuidas laipa välja viidi ja siis kuulsime pühapäeval raadiost, et siin tapeti noor mees.»
«Eks selles korteris aeg-ajalt pidusid peetud, kuid teisi küll palju ei häiritud,» rääkis teine naaber. «See tapmine tuli nagu välk selgest taevast.»
 
Lõuna prefektuuri operatiivjuht Künter Pedosk sõnas, et politsei esmane ülesanne selle juhtumi puhul oli 17-aastane tüdruk kinni pidada, et ta oma teo tagajärgedest arusaanuna endale ja teistele enam ohtlik ei oleks. «Nüüd on oluline välja selgitada kõik juhtunu tagamaad ja sellega seotud asjaolud, mille nimel politsei intensiivselt tööd teeb,» sõnas Pedosk.
Juhtunu osas on alustatud kriminaalmenetlus tapmise paragrahvi alusel.
 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles