Vabaerakonna Järva- ja Viljandimaa piirkond jätkab Ain Ostra juhtimisel

Margus Haav
, Sakala ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vabaerakond.
Vabaerakond. Foto: Kristjan Teedema
 

 

 

 

 

Neljapäeval  26.mail toimus Eesti Vabaerakonna Järva-Viljandimaa piirkonna korraline üldkogu, kus piirkonna liikmed valisid omale uue juhatuse. Erakonna põhikiri näeb ette, et nii piirkonna kui ka erakonna juhatuste koosseis saab üheaastase volituse, mistõttu oli aeg ka Viljandi-Järvamaa piirkonnal valida uus juhatus ja esimees. 
 
Viieks juhatuse liikmeks valiti Ain Ostra, Üllar Läänesaar, Olev Rahnu, Ene Kool ja Andres Ilves. Ühehäälselt valis piirkonna üldkogu juhatuse esimeheks tagasi seni piirkonda vedanud Ain Ostra. Ostra on praegu ka Vabaerakonna juhatuse liige ning teist aastat järjest suurima erakonna tutvustusaktsiooni, telgikampaania juht. Ain Ostra kandideeris 2015. aastal riigikogu valimistel Järva- ja Viljandimaa valimisringkonnas.
«Mind rõõmustab oma inimeste usaldus ning seda enam tunnen ka vastutust. Tulemas on 2017. aasta kohalike omavalitsuste volikogude valimised, see on suur väljakutse ja nõuab palju tööd. Kogukondi toetava erakonnana soovime ennekõike koostööd kohalike valimisliitudega,» sõnas uuesti piirkonna esimeheks osutunud Ain Ostra.
5. juunil toimuval erakonna üldkogul on Ain Ostra üks kandidaate erakonna juhatusse. 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles