Mari Jürjens esitleb plaati

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lauljatar Mari Jürjens on jõudnud oma kolmanda täispika albumini. «27» on küll Mari Jürjensi debüütalbum, aga Mari Pokineni nime kandnud artisti kolmas kauamängiv. Viis aastat tagasi ilmavalgust näinud «22»  ja 2013. aatal valminud «Maa saab taevani» albumid saavad omale väikevenna. Sel puhul astub Mari maikuu viimastel päevadel koos sõpradega rõõmsalt lavalaudadele.

«Minu kolmas sooloalbum on osa minu viimasest eluperioodist, mil olen end avastanud seismas kusagil vahepeal – lapsepõlve ja suureks kasvamise vahel. Aga see pole selge. Sest ma ei tea, millal lapsepõlv lõppeb? Ja millal kasvatakse suureks? Mulle on antud võimalus avastada seda maailma justkui päris otsast peale. Ja võibolla ei lõppegi lapsepõlv siis kunagi ära. Ja võibolla olen ma alati suur olnud, » ütleb Mari ise ning kutsub kõiki plaadiesitluskontserdile 29. mail kell 19 pärimusmuusika aida suurde saali.

Plaadil ja kontsertidel musitseerivad Mari Jürjensiga  kitarrist Sten-Olle Moldau, pianist Aivar Surva  ja kontrabassimängija Tanel Kadalipp.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles