Tulevik kindlustas liidrikohta võiduga Santose üle

Alvar Loog
, jalgpallihuviline
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neljapäeval koduväljakul Tartu Santose alistamisega oma esiliiga liidri positsiooni kindlustanud Viljandi Tuleviku meeskonna esimese värava lõi Robert Taar.
Neljapäeval koduväljakul Tartu Santose alistamisega oma esiliiga liidri positsiooni kindlustanud Viljandi Tuleviku meeskonna esimese värava lõi Robert Taar. Foto: Marko Saarm

Neljapäeva õhtul linnastaadionil Eesti jalgpallimeistrivõistluste esiliiga kohtumises Tartu Santost võõrustanud Viljandi Tuleviku meeskond erilist külalislahkust üles ei näidanud ja võitis 4:1.

Tuleviku peatreeneri ja mängijate hooaja algul väljakäidud lubadus minna esiliigat domineerima oli seni täitunud üksnes tulemuspõhiselt: 13 kohtumisega teenitud 29 punkti andsid kümne meeskonna konkurentsis tabeli liidri koha.

Mänguliselt oli Tulevik seni viljelnud pigem kaitsvat ja kontrarünnakutele orienteeritud taktikat. Täpselt selline mudel tõi võidupunktid ka nädal varem Tallinnas Flora duubliga peetud kohtumises.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles