Swedbank vahetab välja kõik sularahaautomaadid

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ulla Ilisson
Ulla Ilisson Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Swedbank alustas möödunud aastal oma sularahaautomaatide väljavahetamist uute vastu ning praeguseks on Eestis sada masinat vahetatud.

Panga klienditeenuste juhi Ulla Ilissoni sõnul on klientidele kõige suurem muudatus see, et edaspidi on rohkem neid automaate, mis annavad sularaha nii välja kui ka võtavad sisse. «Selline otsus tuli paljuski klientide tagasiside põhjalt ning masinaid vahetatakse välja nii linnades kui väikestes maakohtades,» märkis Ilisson.

Ulla Ilisson
Ulla Ilisson Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Ilissoni sõnul vahetab pank tänavu välja järgmised sada masinat. «See on pidev protsess ning sellest sajast oleme osa juba ära vahetanud,» kõneles Ilisson. Selle aasta lõpuks on panga masinapargis 180 uut rahautomaati ja ligemale 30 uut sularaha sisestamise võimalusega automaati.

«Vahetame seni, kuni oleme kõik oma senised vanad automaadid uute mudelite vastu välja vahetanud. Praeguse plaani järgi lõpetame 2018. aasta esimesel poolel,» lisas Ulla Ilisson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles