Suvi toob ohtrasti piiranguid (1)

Üllar Priks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neljapäeval lõpetasid töölised Viljandi ja Ramsi vahel maanteekatte parandamise. Samasugust tööd tuleb lähipäevil teha veel mitmel pool maakonnas.
Neljapäeval lõpetasid töölised Viljandi ja Ramsi vahel maanteekatte parandamise. Samasugust tööd tuleb lähipäevil teha veel mitmel pool maakonnas. Foto: Marko Saarm

Autojuhtidel tuleb eelseisval suvel ootamatustega arvestada nii maanteedel kui linnas. Kui asulatevahelistel aladel on põhjuseks teeparandus, siis linnas nõuavad erilist tähelepanu ja ettevaatlikkust üritused.

Maanteeameti lääne regiooni ehitusvaldkonna juhi Margus Eisenschmidti sõnul on Viljandimaal plaanis töid alates rutiinsetest pindamistest kuni liiklusohtlike kohtade likvideerimiseni. Pindamisi on oodata 29 teel kokku 95 kilomeetri ulatuses. Kruusateid kõpitsetakse kolmel lõigul ühtekokku 11 kilomeetri jagu ning tolmuvabaks muudetakse kümme teed lõikude kogupikkusega 32 kilomeetrit. Ette on nähtud ka kahe kattega tee taastamine 23 kilomeetri pikkuses ning kahe silla remont.

Margus Eisenschmidt rõhutas, et kõik teetööd toovad endaga kaasa liiklejate häirimise ja nõuavad autojuhtidelt tähelepanelikkust.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles