Käsipalli meistriliiga naaseb täna talvepuhkuselt

Madis Luik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Eesti meeste käsipalli meistrivõistlustel mängitakse täna kümnenda vooru kohtumisi, Viljandi HC võõrustab kell 19 Viljandi spordihoones Aruküla/HC Tallase meeskonda.


Meistriliiga põhiturniiri avaringis teenis Viljandi esindus Aruküla/HC Tallase üle 31:24 võidu ning nagu kinnitas Viljandi meeskonna treener Lembit Nelke, vajatakse turniiritabelisse hädasti võitu.

«Chocolate Boys / Viimsi alistas eelmises voorus Kehra ja tuli meile turniiritabelis ohtlikult lähedale,» lausus Nelke, kelle arvates kujuneb tänane mäng viljandlastele raskeks.

«Meie noored liidrid olid vahepeal seotud koondisega. Teised tegid küll trenni, ent suuremat sära ilma selle kolmikuta polnud,» lausus Nelke. «Pealegi on Aruküla mäng-mängult arenenud. Tuleb võrdsete lahing.»

Nelke sõnul jääb tänasest mängust eemale Robert Lõpp. «Ta kukkus lund rookides katuselt alla ja sai vigastada. Teisalt oligi talle puhkust vaja, sest ta paistis juba enne väsinud välja,» lausus Nellke. «Vahepeal saime aga ka täiendust, kui AE Projekti Insenerist liitus meiega Madis Parik, kes peaks kõigi eelduste kohaselt olema põhikoosseisu piiri peal.»

Eelmises voorus esimese silma pähe saanud Aruküla/Tallase peatreener Toivo Järv loodab Viljandist punktilisa. «Võimalused meil selleks on. Pealegi tähendaks kaotus meile suure tõenäosusega seda, et hooaeg saab piltlikult öeldes läbi,» rääkis Järv ja viitas sellele, et poolfinaali pääseb põhiturniiri neli paremat meeskonda.

Järve sõnul kasutati meistrivõistluste kolmenädalast jõulupausi pallitreeninguteks. «Üldfüüsilisele vahepeal rõhku ei pööranud,» tutvustas Järv meeskonna tegemisi. «Ilmselt väheneb meil nüüd pallikaotuste arv, ent mängu lõpul tekib oht väsida.»

Järv lisas, et meeskonna read on taas hõrenenud, sest Steve Luks maadleb vigastusega ning Andreas Kommer siirdus välismaale tööle. «Meil on kirjas 21 meest, mistõttu saavad oma võimaluse noored Audentese poisid.»

Tänases teises meistriliiga kohtumises lähevad vastamisi turniiritabeli liidrid HC Kehra ja Põlva Serviti. SK Tapa ja Chocolate Boys / Viimsi mäng leiab aset neljapäeval Virumaal.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles