Allee langetamine pani fotoaparaadid plõksuma ja fantaasia lendama (1)

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selline vaade avanes arborist Arvi Koitvele mõne päeva eest ühe langetatava ebatsuuga ladvast. Kõrval asuva puu otsas toimetas samal ajal tema kolleeg Kerdi Varm.
Selline vaade avanes arborist Arvi Koitvele mõne päeva eest ühe langetatava ebatsuuga ladvast. Kõrval asuva puu otsas toimetas samal ajal tema kolleeg Kerdi Varm. Foto: Arvi Koitve

Viljandis Uuel tänaval peagi lõpule jõudva ebatsuugade allee raietöödest sai omaette pildistamisobjekt ja huviväärsus.

Viimastel päevadel on mitu inimest postitanud sotsiaalvõrgustikustikesse kaadreid Uuest tänavast, mida palistavad puhtaks laasitud kõrged puutüved. Nii mõnigi on seejuures märkinud, et vaade meenutab pilti mõnest Ameerika Ühendriikide lõunapoolsest linnast, näiteks Miamist või Beverly Hillsist, kus tänavate ääres kasvavad kõrged palmid.

Nende tarvis, kelle fantaasia pole ehk kõige elavam, töötles keegi ka üht enda tehtud pilti nii, et kleepis ebatsuugade otsa rohelised palmilehtede puhmad.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles