Kas valmiskaup või kodukootud kaunikene?

, Viljandi linnavolikogu sotsiaaldemokraatide fraktsiooni esimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi linnavolikogu sotsiaaldemokraatide fraktsiooni esimees Juhan-Mart Salumäe.
Viljandi linnavolikogu sotsiaaldemokraatide fraktsiooni esimees Juhan-Mart Salumäe. Foto: Elmo Riig

«TÄHELEPANU! TEGU on opositsiooni teadaandega! See võib kahjustada koalitsiooni tervist. Kaebuste või kõrvalnähtude tekkimisel soovitame konsulteerida vaba meedia või õiguskaitseorganitega.»

Ravimireklaamidest šnitti võttes võiks ühe linnavolikogu opositsiooni saadikurühma esimehe aasta lõpu kokkuvõte alata umbes nii. Kalendriaasta ei hakka praegu muidugi otsa saama, kuid suve algus tähistab omal moel volikogu järjekordse töise hooaja lõppu. Jäänud on kaks istungit, misjärel siirduvad rahvasaadikud suvepuhkusele.

HOOAEGA KOKKU võttes võiksin kiruda seda, kuidas Viljandi linnavalitsus püüab linnaeelarvele mõtlemata vägisi ametite maja lammutamisele raha kulutada, kuidas suure suuga lubatud ujula (või oli see spaa, või äkki hoopis mõlemad) rajamisega pole endiselt kuhugi jõutud või kuidas linnavolikogu komisjonide töö on häiritud peaaegu igakuistest komisjonide (ase)esimeeste vahetusest. Kuid säästes linnavalitsuse närve, mis tunduvad olevat hooaja lõpus omajagu puntrasse jooksnud, ei hakka ma neil teemadel pikemalt peatuma. Keskendun hoopis küsimusele, kas meie omavalitsus suudab nii-öelda alt tuleva arengutahtega sammu pidada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles