Martin Rist kaotas Nottinghamis avaringis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Rist
Martin Rist Foto: Elmo Riig / Sakala

Kolmapäeval kaotas Viljandi Vana-Võidu vibuklubi laskja Martin Rist Inglismaal Nottinghamis peetavatel Euroopa meistrivõistluste duell-laskmise avaringis 6:2 Venemaa esindajale Aleksandr Kožinile ning langes sellega edasisest konkurentsist.

Teisipäeval kvalifiktasioonilaskmises 97. tulemuse teinud Martin Risti vastane pääses duell-laskmise turniiritabelisse 16. asetusega.

Ainsa eestlasena kolmest osalenust jõudis teise vooru Jaanus Gross, kes tasavägises duellis alistas 6:4 Luksemburgi esindaja Jeff Henckelsi. Jaanus Gross näitas eelvõistlusel 64. tulemust.

Nagu Martin Ristile, on Euroopa meistrivõistlused lõppenud ka Tanel Kaasikule. Eelvõistlusel 61. koha saanud Kaasik kaotas 1/48-finaalis 2:6 Mimis El Helalile Küproselt.

Martin Rist jätkab neljapäeval Inglismaal võistlus olümpiamängude kvalifikatsiooniturniiril. Selles arvestuses 82. asetusega tabelisse pääsenud viljandlase vastane on avaringis 31. asetusega Gruusia sportlane Jaba Moseshvili.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles