Õdede liit kinnitas läbirääkimiste delegatsiooni Viljandi piirkonna juhi

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilme tropp
Ilme tropp Foto: Elmo Riig / Sakala

Eesti õdede liidu volikogul valiti juhatuse uueks liikmeks koduõdede seltsingu juht Linda Jürisson. Tervishoiutöötajate kollektiivlepingu läbirääkimiste delegatsiooni lisandus õdede liidu Viljandi piirkonna juht Ilme Tropp.

«Juhatuse liikme kohale asudes tunnen vastutust õenduse arendamise ja iseseisvate õendusabi teenuste laiendamise ees ning loodan oma seniste teadmiste ja kogemustega õdede liidu arengule ja heale käekäigule kaasa aidata,» ütles õdede liidu juhatuse liikmeks valitud koduõdede seltsingu juht Linda Jürisson.

Tervishoiutöötajate kollektiivlepingu läbirääkimistel õdede liitu esindava delegatsiooni koosseisu kuuluvad nüüdsest juhatuse liikmed Gerli Liivet ja Linda Jürisson ning Viljandi piirkonna juht Ilme Tropp.

Liidu kolmeliikmelisse juhatusse kuuluvad Ester Öpik, Gerli Liivet ja Linda Jürisson.

Eesti õdede liit on arvukaim ja kõigi maakondade õdesid ühendav organisatsioon, kuhu kuulub üle 4300 liikme ehk üle poole Eesti õeskonnast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles