Erli Matist on saanud ühepaadi valitsejanna

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naiste ühepaadil Eesti sõudmise karikavõistlused võitnud Erli Matil on gümnaasiumi lõpueksamid juba tehtud ja see annab talle võimaluse keskenduda täiel määral treeningutele.
Naiste ühepaadil Eesti sõudmise karikavõistlused võitnud Erli Matil on gümnaasiumi lõpueksamid juba tehtud ja see annab talle võimaluse keskenduda täiel määral treeningutele. Foto: Ruth Vaar

Viljandi gümnaasiumi abiturient Erli Mat on pärast Eesti sõudmise senise valitsejanna Kaisa Pajusalu taandumist tõusnud tema asemele ja selle tõestuseks teenis ta nädalavahetusel Pärnu jõel kaks võimast esikohta.

Laupäeval lisas viljandlanna hooaja avavõistluste võitudele Eesti karikavõistluste esikoha ja pühapäeval oli ta konkurentidest suurelt üle koondislaste katsetamiseks peetud Erich-Wilhelm Seileri mälestusvõistlustel.

Kahest võidust esimene ehk karikavõistluste kuld tuli talle oma sõnul kergemalt, sest laupäeval puhunud tuul oli talle sobilik. «Olen Viljandi järvel samasugustes oludes tublisti harjutanud. Pühapäeval oli ilm rahulikum ja konkurendid hakkasid rohkem vastu.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles