Ameerika koori kontserdile pääseb tasuta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Drake’i kammerkoor pakub pühendunud lauljatele ambitsioonikaid eneseteostusvõimalusi.
Drake’i kammerkoor pakub pühendunud lauljatele ambitsioonikaid eneseteostusvõimalusi. Foto: Koori arhiiv

Täna kell 18.30 esinevad Viljandi Jaani kirikus USA-st Des Moinesist pärit Drake’i koor ja kammerkoor dirigent Aimee Beckmann-Collier juhatusel.

The Drake Choir on Drake’i ülikooli kontserdikoor. Igal hooajal annab ta kontserte üle terve Ameerika ning igal neljandal hooajal teeb tuuri välismaal. Seni on nende koorilaul kõlanud Austrias, Saksamaal, Itaalias, Tšehhis, Iirimaal ja Walesis, aga ka New Yorgis Carnegie Hallis ja Avery Fisher Hallis.

Drake’i koorist loodud kammerkoor pakub pühendunud lauljatele aktiivseid ja ambitsioonikaid eneseteostusvõimalusi. Nende viimane kontserdituur pakkus meeliülendavaid elamusi Inglismaal St. Pauli katedraalis, St. Martin in the Fieldsis, Oxfordi ja Cambridge’i ülikoolis ning Ely ja Coventry katedraalis. Mõlemad kollektiivid on kõrgelt tunnustatud ning korduvalt kutsutud Ameerika koorijuhtide aastakonverentsile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles