Laura Nurmsalu alustas Inglismaal võimsalt

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laura Nurmasalu alustas Inglismaal peetavaid Euroopa meistrivõislusi kvalifikatsioonilaskmise kaheksanda kohaga.
Laura Nurmasalu alustas Inglismaal peetavaid Euroopa meistrivõislusi kvalifikatsioonilaskmise kaheksanda kohaga. Foto: Elmo Riig

Teisipäeval Inglismaal Nottinghamis alanud Euroopa vibulaskmise meistrivõistlustel tegi Laura Nurmsalu parima eestlasena kvalifikatsioonivõistlusel  635 silmaga väga korraliku kaheksanda tulemuse.

Tõsi, eelvõistluse kahe 70 meetrilt lastava seeria järel tuli Viljandi Vana-Võidu vibuklubi sportlasel asuda ümberlaskmisele, sest sama tulemusega oli lõpetanud veel neli võistlejat. Ümberlasmisel näitas Nurmsalu aga kindlat kätt ning tagas endale kaheksandana otsepääsu duell-laskmise kolmandasse vooru ehk 1/16-finaali. See on neljapäeval.

Olümpiamängude kogemusega Reena Pärnat oli eelvõistlusel eestlastest teine, kogudes 587 silma. Ta lõpetas 51. kohaga ning kohtub kolmapäeval duell-laskmise avaringis 61. tulemusega tabelisse pääsenud kreeklanna Evangelia Psarraga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles