Kas Viljandi spaa ehitatakse? Kus on selle koht?

, viljandlane
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meri Raili
Meri Raili Foto: Erakogu

VILJANDI ON MU kodulinn ja mul on siin maja, kuigi juba 12 aastat on mul ka teine kodu ja teine elukohamaa. Et mu teine kodu on lähedal – mere teisel kaldal –, käin Viljandis iga kuu ja arvasin, et olen siinse eluga üsna hästi kursis. Hiljuti selgus, et mitte piisavalt.

Olen nii nagu paljud viljandlased oodanud siia korralikku ujulat koos saunadega. Olen elanud aastaid teadmises, et spaa tuleb endise restorani Vikerkaar krundile, kuhu see kunagi planeeriti. Seda olen ma oodanud, kuigi liikluse aktiveerumine rannarajoonis mõjutaks kindlasti mu kodurahu.

Hiljuti kuulsin, et ujulad ja saunad on plaanis ehitada mõni aeg tagasi lammutatud kaarhalli asemele. See tundub tore, aga tekitab ka küsimusi. Millal see juhtub? Kas see tähendab, et plaanis on korraga kaks projekti: ujula ja saunad linna ning spaahotell Viljandi järve äärde?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles