Olümpiakomitee premeeris Euroopa meistriks tulnud sõudjaid ja treenerit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaspar Taimsoo sõnul tulid Eesti neljapaadile Euroopa meistrivõistlustel kõvasti kasuks Viljandi järvel  saadud laines ja tuules sõudmise kogemused. Just sellised olud valitsesid Brandenburgis finaalsõidu ajal. Pildil (vasakult) on Kaspar Taimsoo, Tõnu Endrekson, Allar Raja ja Andrei Jämsa.
Kaspar Taimsoo sõnul tulid Eesti neljapaadile Euroopa meistrivõistlustel kõvasti kasuks Viljandi järvel saadud laines ja tuules sõudmise kogemused. Just sellised olud valitsesid Brandenburgis finaalsõidu ajal. Pildil (vasakult) on Kaspar Taimsoo, Tõnu Endrekson, Allar Raja ja Andrei Jämsa. Foto: Fred Killing

Eesti olümpiakomitee premeeris sõudmise Euroopa meistrivõistlustel kuldmedali võitmise eest Eesti paarisaerulise neljapaadi võistkonna liikmeid Kaspar Taimsood, Allar Raja, Tõnu Endreksoni ja Andrei Jämsat 38 000 ning nende treenerit Mati Killingut 9500 euroga. Sõudmise Euroopa meistrivõistlused peeti kolme nädala eest Saksamaal Brandenburgis.

Olümpiakomitee presidendi Urmas Sõõrumaa sõnul on olümpia-aasta esimese nelja ja poole kuuga jõudnud pakkuda palju positiivset, mille üks tähthetki on kindlasti sõudepaatkonna võidetud kuldmedal Euroopa meistrivõistlustelt.

«Loodan, et meie neljapaadi meeskond sai sellest võidust lisamotivatsiooni ja ühtlasi kinnituse, et olümpiaks valmistudes liigutakse õigel teel,» lausus EOK president Urmas Sõõrumaa. «Õnnitlen veel kord meie sõudenelikut, treener Matti Killingut, tiimi taustajõude, toetajaid ja kõiki teisi, kelle panus aitas Eesti neljapaadil tõusta Euroopa meistrivõistlustel pjedestaali kõrgeimale astmele. See on Eestile tähtis võit ja suur au,» lausus Urmas Sõõrumaa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles