«Noortebändi» poolfinaalis on neli Viljandi ansamblit

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Noortebänd 2016» poolfinalistid selgusid laupäeval.
«Noortebänd 2016» poolfinalistid selgusid laupäeval. Foto: Kristi Heil

Laupäeval selgusid võistluse «Noortebänd 2016» poolfinalistid, kes astuvad sügisel võistlustulle parima noortebändi tiitli nimel. Tänavu selgusid edasipääsejad esimest korda kevadel ning ühtlasi said esimest korda kandideerida üksi musitseerijad.

Poolfinalistide sekka jõudis neli Viljandi kollektiivi: Nebula Flowers, Twice the Strings, Sent from Viljandi ja Fuqtual. Lisaks neile veel EIXD, Lepatriinu, Mees Incorporated, Anonymous Animals, A3 ja Anett Tamm Tallinnast, Charlemagne, Cuubik ja Steps to Synapse Pärnust, Kirju Tigu ja The Uninvited Tartust, The Notes Raplast, Space Note Ida-Virumaalt ja Triskele Saaremaalt.

Noortebändi peakorraldaja Märt Trumani sõnul laekus tänavu demosid mõnevõrra rohkem kui eelmisel aastal – ligi 50. «Meil on hea meel, et reglemendi muudatus tõi konkursile ka artiste, kes loovad ja esitavad oma muusikat üksinda,» sõnas Truman.

Noortebändi poolfinaalid on tänavu kolmes linnas: 29. septembril Tartus, 30. septembril Viljandis ja 1. oktoobril Tallinnas.

«Noortebänd» on Eesti suurim ja pikima ajalooga noortele muusikutele mõeldud võistlus, mille lavalt on läbi käinud ligi 1500 muusikut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles